Učinkovita podpora za

Gospodarstvo

Ponudba orodij, storitev in podpore za podjetja

4P DIH pomaga podjetjem pri integraciji inovativnih tehnologij, procesov in znanj za podporo trajnostnih in robustnih poslovnih modelov v okviru digitalizacije.

Znanje

Gradiva

Tu smo za vas zbrali raznovrstna gradiva, povezana s poslanstvom in dejavnostjo 4PDIH-a (digitalizacija organizacij, občin, podjetij, javne uprave). Gradiva so namenjena javnosti in so nastala v okviru delavnic, konferenc in delovnih srečanj, ki obravnavajo relevantna področja digitalizacije. Med kategorijami: mesta in skupnosti, podjetja, javna uprava, izobraževanje in splošna raba izberite postavko podjetja.

Odpri gradiva

Dobre prakse

Katalog je nastal z namenom, da širši javnosti predstavimo dobre prakse iz Slovenije in tujine. Gre za seznam primerov uspešnih praks, povezanih z digitalizacijo mest, občin, podjetij, javne uprave, storitev in skupnosti. Namenjen je zainteresirani javnosti, načrtovalcem ukrepov na področju digitalizacije in ponudnikom povezanih storitev.

Odpri dobre prakse

Orodja

Produktivnost na daljavo

V času epidemije bolezni covid-19 sta bila med drugim uvedena tudi ukrep samoizolacije in vzdrževanje fizične distance. Kjer je tehnologija to omogočala, so podjetja in druge organizacije začele delo izvajati od doma. V tem času smo zato pripravili seznam preprostih in dostopnih orodij z različnih področij, ki pomagajo pri koordinaciji dela in učinkovitem sodelovanju.

Odpri sezam orodij za produktivnost na daljavo

Razpisi

DigiFed

Cilj projekta je vključitev vsaj 200 malih in srednje velikih podjetij iz vse Evrope v finančno, tehnološko in inovacijsko podporo za razvoj novih produktov in rešitev, ki temeljijo na kiber-fizičnih sistemih. Vabljeni na različna usposabljanja, sodelovanja pri čezmejnih tehnoloških izzivih in prijavo na razpise za pridobitev sredstev od 8.000€ do 55.000€.

Če vas zanimajo pogoji sodelovanja, za več informacij pišite na jure.trilar@ltfe.org.

Odpri stran projekta DigiFed

Digital Regions

Cilj projekta je izboljšanje slovenskega programa za izvajanje kohezijske politike. Pridružite se nam lahko tako, da sodelujete v delovni skupini, kjer: soustvarjate predloge za izboljšanje politike na lokalni in nacionalni ravni ter ravni EU, se udeležite študijskih obiskov v partnerskih državah, kjer bomo spoznavali primere dobrih praks in izmenjevali znanje ter sklepali partnerstva za prijavo novih projektov.

Če vas zanimajo pogoji sodelovanja, za več informacij pišite na jure.verhovnik@ltfe.org.

Odpri stran projekta Digital Regions