Halcom d.d.

Od 3. novembra, 2020 Ponudba podjetja

Podjetje:

Halcom d.d.

 

Vrsta podjetja:

Srednje veliko podjetje (50-249 zaposlenih)

Kontakt:

Spletna stran:

Področja ponudbe občinam:

  • Drugo: Izdajanje elektronskih identitet, razvijalec in ponudnik rešitve za oddaljeno poslovanje občanov. Zagotavljamo visok nivo varnosti. Elektronski podpisi imajo enako pravno veljavo kot lastnoročni podpis. Mobilna rešitev temelji na sila preprosti uporabi in pokriva cel spekter prebivalstva.

Povezljivost s platformo FIWARE:

Da

Ponudba svetovanja občinam:

Ne

Opis storitve namenjene občinam:

Mobilna rešitev, ki omogoča oddaljeno podpisovanje vlog, obrazcev, obveščanje občanov, varno prijavljanje v državne portale. Rešiev je povezana z e-identiteo občana in omogoča hitro ter varno poslovanje z občino.

Reference s področja storitve:

Podjetje Halcom je v skoraj 30 letnemu delovanju uspel pridobiti naziv zaupanja vrednega partnerja. Izdali smo že več kot 500.000 e-identet in smo prisotni na skoraj vseh bankah v Sloveniji ter tudi v tujini. Z odlično ekipo ter ustreznimi procesi, ki jih potrjujejo tudi pridobljeni certifikati ISO270001 ter ISO9001 razvijamo rešitve, ki so zanesljive in varne. Naša nova rešitev za oddaljeno poslovanje ustreza vsem kriterijem EIDAS certifikata, kar nas uvršča v sam vrh varnih rešitev za oddaljeno poslovanje.

Okvirna cena tipske izvedbe storitve:

Za fizične osebe je storitev brezplačna.

Pravne osebe plačujejo manj kot do sedaj, ko je bila e-identiteta shranjena na USB ključku ali kartici.