Razpis za digitalno rešitev na področju krožnega gospodarstva – CircularPSP

Od 26. januarja, 2024 Novice

Obveščamo vas, da je do 1. aprila 2024 odprt je razpis za inovativno digitalno rešitev na področju krožnega gospodarstva – Skupnost občin Slovenije (skupnostobcin.si).

V okviru projekta Evropske unije za predkomercialno javno naročanje imenovanega CircularPSP je objavljen razpis v višini 5,64 milijona evrov za vse zainteresirane dobavitelje, ki želijo sodelovati pri zasnovi, razvoju in preizkušanju inovativnih “rešitev krožnega gospodarstva”, ki bi občinam in njihovim zaposlenim kot tudi podjetjem v lokalnem gospodarstvu omogočale hitrejšo, pogostejšo, široko in učinkovitejšo uporabo krožnih praks.

Projektno partnerstvo CircularPSP vabi vse zainteresirane (dobavitelje – podjetja, ki se ukvarjajo z razvojem digitalnih rešitev kot tudi tista, ki delujejo na področju krožnega gospodarstva),  da se udeležite spletnega srečanja, ki bo 15. februarja 2024 med 10. in 14. uro z vmesnim odmorom (11.45-12.15). Srečanje bo potekalo v povezavi z razpisom, ki je odprt za inovativno digitalno rešitev na področju krožnega gospodarstva.Na spletnem srečanju boste lahko zastavili različna vprašanja o sami razpisni dokumentaciji, postopku prijave, postopkih predložitve in podobnem.Predlagane teme so naslednje: Tehnični del razpisne dokumentacije, administrativni in finančni del razpisne dokumentacije, konzorciji in partnerstva, postopek pred-komercialnega javnega naročanja in drugo.

Drugi razpisani dogodki, ki potekajo v okviru razpisa so na voljo v obliki posnetkov in dodatnih informacij na tej povezavi. Ob koncu februarja pa bo na voljo še zadnje spletno srečanje za vprašanja in odgovore (informacije v zvezi s tem še sledijo).

PRIJAVA: Zagotovite si mesto na Q&A srečanju in se prijavite TUKAJ. (Dogodek bo potekal v angleščini).

Projektu lahko sicer sledite na naslednjih povezavah: