Spletinar o zeleni finančni podpori Silicon Eurocluster za MSP

Od 6. maja, 2024 Novice

Program zelene finančne podpore Silicon Eurocluster je podaljšan! Mala in srednje velika podjetja (MSP) v evropskem elektronskem sektorju se lahko prijavijo do 31. maja 2024 do 17:00 po srednjeevropskem času. To enomesečno podaljšanje je odlična priložnost, da vaše podjetje izkoristi finančno spodbudo v višini 3.600 EUR in s strokovnim znanjem zunanjih strokovnjakov pomaga pri vaši zeleni preobrazbi.

Ne zamudite priložnosti, da se uvrstite med 25 malih in srednje velikih podjetij, ki bodo s to pobudo dosegla vrhunske rezultate na področju trajnostnih poslovnih praks. Program je usmerjen v pomembne izboljšave na področjih, ki so ključnega pomena za ekološko odgovornost:

  • Energetska učinkovitost in obnovljivi viri energije,
  • ravnanje z odpadki in recikliranje,
  • prakse krožnega gospodarstva.

Organizatorji upajo, da bomo s podaljšanim rokom podprli več malih in srednjih podjetij, ki želijo nadgraditi svoje trajnostne strategije. To je vaš trenutek, da naredite pomemben vpliv.

Za vse informacije si oglejte spletno mesto: https://opencalls.silicon-europe.eu/.

Organizirali so spletni seminar, na katerem bodo razložili shemo in postopek, ki stoji za njo. Na voljo bo tudi seja z vprašanji in odgovori.

Prijava na spletni seminar 16.5.2024.

Pridružite se nam pri korakih v smeri bolj zelenega in digitalnega gospodarstva.
To je odlična priložnost, da z namensko podporo pospešite trajnostni razvoj svojega podjetja.